keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi alku.

Blogi on viettänyt hiljaiseloa koko syksyn, mutta nyt uuden vuoden tuomalla uudella innolla yritän taas aktivoitua päivittämään kuulumisia.

Etukäteen kaverit kertoivat, että kolmosen syksy tulee olemaan kiireinen ja työntäyteinen. Oikeassa olivat.
 En suinkaan opiskellut aamusta iltaan, mutta itse väsähdän eniten siitä stressaavasta tunteesta, että PITÄISI lukea. Syksy oli tenttien rytmittämä, koko ajan oli joku tentti tulossa, johon olisi pitänyt olla lukemassa, joten kaikki vapaa-ajan aktiviteetit herättivät syyllisyyden tunteita. Kaverit ovat huomanneet tämän siinä, ettei minua ole näkynyt juuri missään riennoissa.
Jatkuva tenttiahdistus ei suinkaan kanavoitunut ahkeraksi lukemiseksi vaan lähinnä koko syksyn kestäneeksi väsymykseksi ja stressiksi. Osansa syksyn synkkyyteen toi alkusyksyn sitkeähkö sairastelu, minkä seurauksena lukuaikatauluni (ihan kuin sellaista muutenkaan koskaan noudattaisin :D ) oli koko ajan muutaman viikon jäljessä. Vuosi vuodelta paheneva kylmän ja pimeän aiheuttama kaamosväsymys ei ainakaan auttanut asiaa.

En ole ikinä ollut yhtä iloinen joululomasta kuin tänä vuonna. Nyt reilun viikon täydellisen aivottoman löhöämisen jälkeen alkaa taas olla rentoutunut olo ja tuntuu, että aivokapasiteetti riittää ehkä jopa johonkin järkevään toimintaan suklaansyönnin ja romaanien lukemisen lisäksi.

Anteeksi maanantaikaljalaiset, tänä vuonna lupaan olla taas paikalla teidänkin seurassanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti